Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2014 22:30 - Да си "жена"
Автор: greenwolf Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2583 Коментари: 0 Гласове:
0



Приятелките ѝ отвориха вратата и я изблъскаха навътре. Вратата се тръшна зад гърба ѝ, а тя се просна почти по очи върху пода. Застана на четири крака леко замаяна и погледна пода – керамични бели плочки, безупречно излъскани. „Е, помисли си тя, поне не паднах в някакви боклуци.” В следващия миг шумът от шуртяща вода привлече вниманието ѝ. Започна да се изправя, за да види къде точно е и едва не падна отново по лице на пода. Пред нея стоеше огромен  гологлав мъж, а шумът от течаща вода идваше от това което държеше между ръцете си. Осъзнала къде е и шокирана от това което вижда тя се опита да отстъпи назад, но постигна само ново падане и натъртване на дупето си. Мъжът явно не беше смутен от появата ѝ и преспокойно се доизпика, след което го изтръска един два пъти и се обърна към нея без дори да е пуснал члена си, камоли да го прибрал в панталоните си както е благоприлично. Тя местеше погледа си уплашено ту от прорязаното му от белег лице ту към татуираната му ръка с която държеше члена си. Толкова беше шокирано от всичко ставащо около нея, че не бе разбрала, че стои и го гледа с широко отворена уста. Непознатия се приближи към нея и с едно бързо движение пъхна члена си в устата ѝ. Моментната ѝ погнуса избяга далеч, щом ужасът я осени. Усети соления вкус на урината му в устата си, опита се да си поеме дъх, да изпищи, но не можа да направи нищо повече освен да изхленчи. Изведнъж членът му набъбна и започна да притиска езикът ѝ. Вече паникьосана тя се опита да се дръпне назад, но той обхвана главата ѝ с ръце и я притисна към себе си. Набъбналият му член влезе още по-дълбоко в устата ѝ, почуства го сякаш в гърлото си. Той започна да движи бавно главата ѝ, като постепенно ускоряваше темпото и клатеше също своя таз. При всеки негов тласък тя почти губеше съзнание, а лицето ѝ се притискаше в корема му. При всяко изваждане, тя жадно се опитваше да си поеме въздух. Изведнъж той застина и тя си помисли, че всичко е свършило, но тогава той отново я привлече и с рязък тласък напъха целия си член в устата ѝ. Тя усети как членът му пулсира, а той целият се тресе и тогава в устата ѝ избухна експлозия. Гъстата течност се разля навсякъде и започна да пълни устата и гърлото ѝ. Имаше странен солен вкус, но тази мисъл излетя бързо от главата ѝ, защото тя започна да се дави в отчаян опит за глътка въздух. Наложи и се да преглътне част от течността, за да може най-накрая да си поеме така желания въздух. Останалото се стичаше покрай устните ѝ, но това не я вълнуваше вече. Важното беше, че този отвратителен, омерзяващ ужас бе приключил и сега той щеше да си тръгне, да я остави. Сълзи се стичаха по страните и.

                Когато той се наведе над нея, тя трепна и се опита да се извърне, но грубите му ръце уловиха китките ѝ и я изправи на треперещите ѝ крака. Той успя да задържи и двете ѝ ръце само в едната си длан, а със свободната си ръка започна да я опипва. Прокара ръка през гърдите ѝ и тогава тя се сети, днес не бе сложила сутиен, мислеше че големия пуловер, ще скрие гърдите ѝ. Той също разбра това и пъхна ръка под пуловера ѝ. Стисна грубо едната ѝ гърда, след което започна да върти палец около зърното ѝ докато то не се втвърди. Не чака дълго за това, а тя се ужасяваше на готовността с която тялото ѝ му откликва. Той хвана настръхналото зърно между палеца и показалеца си, завъртя го, след което го дръпна рязко. Тя простена от болка, но имаше и още нещо, удоволствие ? Едва сега усети, че гащичките ѝ лепнат, нима се бе изпуснала ? Непознатият остави играта с гърдите ѝ и спусна ръка надолу. Започна да мачка грубо натъртеното ѝ дупе, след което най-безцеремонно пъхна ръка под полата ѝ. Тя усети как пръстите му я опипват, а срамът някак нелогично я обля, защото той щеше да разбере. Вместо това той стисна гащичките ѝ и почти ги разкъса докато грубо се опитваше да ги свали. Пръстите му рязко потънаха в нея и горещина запълзя от там към корема ѝ. Потрепери и простена от новото усещане, притисна се към него. Когато той раздвижи пръстите си, тя си помисли, че ще припадне от удоволствие.  Изведнъж той извади пръстите си от нея, а тя нададе стон на неодобрение, който бързо се превърна във вик, когато членът му проникна в нея. Болката отново се смеси с удоволствието, когато той се раздвижи в нея. Усети ръцете си свободни и направи единственото нещо което ѝ идваше наум, да ги обвие около врата му. Вече със свободни ръце той я хвана за стегнатото ѝ дупе и я повдигна нагоре. Наложи се той да покачи единия ѝ крак на таза си, за да разбере тя какво да прави. С всеки нов тласък той навлизаше все по-дълбоко в нея.

                Странно ново чувство пролази по гърба ѝ. Явно той си играеше с дупето ѝ. Но тогава усети две други чужди ръце върху задничето си, след което усети как някой прониква в нея отзад. Отвори уста за да извика, но новодошлия пъхна пръсти в нея и притисна езика ѝ. Двамата мъже започнаха да се движат в нея, а на нея не ѝ оставаше нищо друго освен да се отпусне и наслаждава. Започна да си играе с пръстите в устата си, да прокарва езикът си по тях, да ги разделя и засмуква. Скоростта на тласъците започна да се повишава и малкото и съзнателни движения и мисли се изпариха. Започна да стене глухо заедно с всеки техен тласък. В един момент двамата застинаха и се притиснаха максимални в нея. Усети как членовете им пулсират в нея и след миг горещата течност я изпълни на тласъци. Вече нямаше горе и долу, нищо нямаше значение, спазми разтърсиха тялото ѝ и тя се понесе високо.

                Когато се посъвзе беше отново на пода. Огледа се около нея нямаше никой. Спомените нахлуха бавно в главата ѝ, а двете струйки лепкава течност говореха ясно, че не е сънувала. Стана и взе няколко салфетки, пъхна ги между краката и се забърса. Изхвърли ги в кошчето, след което пусна чешмата и наплиска лицето си. Отми сълзите и останала част от семето на непознатия. Погледна се в огледалото, оправи разрошената си коса и опъна намачканите си дрехи. Когато остана доволна от резултата тръгна към вратата. Спря рязко и се загледа в пода. Там се въргаляха разкъсаните ѝ гащички. Подритна ги с погнуса. На вратата се размина с един учуден от присъствието ѝ тук красавец. Смигна му, след което притисна език във вътрешната страна на едната си буза, все едно прави свирка. Красавецът се обърна след нея и изпроводи стегнато и малко дупе с поглед, докато вратата не се затвори след нея. „Значи това е било да си жена, помисли си тя докато вървеше и избираше следващия си партньор…”





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: greenwolf
Категория: Лични дневници
Прочетен: 27968
Постинги: 21
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930